Ето какво ще видите:  Лидерска среща като ден за прошка и

...
Ето какво ще видите:  Лидерска среща като ден за прошка и
Коментари Харесай

В “Честно казано с Люба Кулезич”: Лидерска среща като ден за прошка

Ето какво ще видите: 

 

Лидерска среща като ден за амнистия и разговори по метода " кой ще мигне пръв ". На фона на смирени политически диалози и поръчки за предстоящ консенсус няма формула и небосвод. Възможно ли е 30 година по-късно Народното събрание да излъчи държавно управление на националното единодушие с помирителната формула на кабинета на Димитър Попов? Говорят специалистите с политическа памет и взор от вътрешната страна - анализаторът Георги Харизанов и историкът Горан Благоев.

Безпрецедентни свидетелства за нагли и хипотетични изборни закононарушения - в студиото на " Честно казано " влиза " вътрешният човек " в една от най-спряганите организации, разследвани за трансфер и пазаруване на гласове - тази в град Гурково. Истории за дерибействане и каубойски инциденти, които приключват с патрон в тялото на събеседника Стойчо Стойков. С все по-страшна мощ виси въпросът какво пречи на прокурора, в случай че желае да стигне в това следствие до край? 

Църквата, призвана да лекува човешки недъзи, и човешките неточности в монашеско расо. Гостува някогашният свещеник на Копиловският манастир отец Касиан, с цел да изговори дълго премълчавани обстоятелства за действия, които монахът назовава " неканоничен прелом " в светата обител. В ефирен ефир той дописва своето отворено писмо и желае преустановяване греховете на тогавашните свои събратя. 

Когато франсетата дойдат на посетители, това е най-шумният празник. Но какви са особеностите на оня вид българщина, от които леко се червим? За присмехулния текст на Мария Касимова - Моасе от продължението на книгата й " Записи от Шато Лакрот: Резиденция “Злокучане ” Сами ще преценим това шарж на персонална история ли е или злонамерени измислици по отношение на световноизвестния злокученски хайлайф.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР